Zpět
  • CZ Articles
  • 17.09.2018
  • 4 zobrazení

Den otevřených dveří na SUOMI Hloubětín

Ve třetí etapě našeho největšího rezidenčního projektu jsme dokončili vzorový byt ve skandinávském stylu. Aby všichni se zájmem o severský styl bydlení mohli načerpat potřebnou inspiraci, uspořádali jsme Den otevřených dveří.

Etapa Turku se již blíží ke kolaudaci, a tak se na to, jak si zařídit byt ve finském designu, přišli podívat zejména budoucí obyvatelé. Ti se kromě dokončení svých bytů těší i na finální podobu celého SUOMI Hloubětín. Areál, ve kterém nalezne nové bydlení více než 2 500 obyvatel, bude disponovat i dostatečným zázemím potřebným ke spokojenému životu v Praze. Vznikne zde komerční zóna s obchody a službami, park, dětské hřiště i víceúčelové sportovní hřiště a v neposlední řadě také školka.

Vzorový byt navrhla a zařídila designérka YIT Lenka Hlaváčková-Schubertová. Realizace klade důraz na čistotu a světlost interiéru a využívá kombinace moderních prvků doplněných o přírodní materiály, jakými jsou například dřevo či kov. Tento vzorový byt je ukázkou toho, jak s použitím tradiční kombinace barev a materiálů lze vytvořit jednoduchý a zároveň uživatelsky příjemný byt ve skandinávském stylu. K celkovému dotvoření příjemné a útulné atmosféry pak stačí použít jen pár dekorativních doplňků, jako jsou vázy, svíčky či květiny.

YIT Vzorový byt SUOMI Hloubětín - Turku