Zpět
  • CZ Articles
  • 10.06.2018
  • 2 zobrazení

Oslavili jsme 10 let na českém trhu

V pražské Galerii Mánes jsme uspořádali výroční výstavu Ze života YIT, která byla naší formou poděkování všem, kteří se podíleli na 10 letech působení společnosti v České republice.

Po 10 letech za sebou máme 10 úspěšně realizovaných projektů po celé Praze a s radostí pozorujeme, jak přibývají další. Nic z toho bychom však nedokázali bez těch, jejichž portréty byly k vidění právě v Galerii Mánes. Návštěvníci mohli shlédnout fotografie zaměstnanců YIT, partnerů i klientů, díky nimž jsme dnes tam, kam jsme se při vstupu na český trh chtěli dostat: v pětici nejsilnějších rezidenčních developerů v České republice.

Dav lidí v místnosti

Tváře YIT byly na výstavě představeny objektivem fotografa Herberta Slavíka. Každý portrét je zasazen do prostředí, ve kterém se běžně pohybujeme – do našich kanceláří a projektů, a to jak dokončených, tak těch, které se stále staví.

Rodiče s dětmi.

Společnost YIT působí v mateřském Finsku již od roku 1912, na český trh vstoupila v roce 2008 díky sloučení s tuzemskou firmou Euro STAVOKONSULT. Za vznikem české YIT Stavo stojí Vladimír Dvořák, Helena Thérová a velké nasazení, které do firmy oba sourozenci společně vložili. Po 10 letech se mohou radovat z rezidenčních projektů, jež přinesly nové byty v Praze lidem v Hostivaři, Modřanech, Braníku, Troji, Žižkově, Motole, Smíchově a Zličíně.

Vedení společnosti

Díky důvěře, kterou do nás vkládají klienti, můžeme pokračovat ve výstavbě dalších obytných domů a areálových projektů. V současné době vznikají projekty v Košířích a ve Strašnicích, naší největší chloubou je však probíhající realizace soběstačné čtvrti v Hloubětíně.