• CZ Articles
  • 03.09.2020

Soutěžte s YIT a vyhrajte!

YIT pro své klienty, ale i pro všechny ostatní příznivce „Finského bydlení promyšleného srdcem“ připravila soutěž o skvělé výhry, které jsou inspirované právě Finskem.

Zájemci se mohou „Soutěže YIT“ zúčastnit až do konce října 2020. Nejpozději v polovině listopadu pak budou za účasti notáře vylosováni a oznámeni výherci soutěže.

A co můžete vyhrát? Poukaz na skvělý prodloužený víkend v hodnotě 20 000 Kč od Amazing Places, nebo věrnostní kartu do Saunia.cz s kreditem o částce 6 000 Kč.

Speciální první cena je připravena pro ty, kteří si od YIT nebo YIT CZ HOUSING za dobu jejího působení na českém trhu, tj. od 7. 7. 2008 až do 31. 10. 2020 koupili či koupí byt/nebytovou jednotku (podmínkou je podepsaná Smlouva o smlouvě budoucí kupní).

Tito soutěžící se pak zúčastní slosování o fantastický několikadenní zájezd do Finska a Laponska v ceně 100 000 Kč! Zájezd obsahuje projížďku na husky safari, rybaření, pobyt v ledovém hotelu nebo návštěvu Helsinek, kde YIT nedávno dokončila výstavbu čtvrti Tripla, moderního srdce města.

Zapojit se je velmi jednoduché, stačí si pořídit fotku s finským motivem od YIT, které jsou specifikované v pravidlech soutěže!

Veškeré informace k soutěži včetně úplných pravidel soutěže najdete ZDE.

Zahrajte si s YIT i vy!

Pro prvních 500, kteří se do soutěže zaregistrují a budou svou soutěžní fotografii sdílet na sociálních sítích Facebook YIT Česká republika nebo Instagramu @YITCZ, a to podle pravidel, které se zobrazí po vyplnění a odeslání registračního formuláře, je připravený malý dárek a navíc 3% sleva na nákup bytu platná do června 2021.