• CZ Articles
  • 25.09.2020

Využijte akční nabídky YIT – k vybraným bytům v projektu RANTA Barrandov kuchyň zdarma!

Sháníte moderní bydlení se skvělou dopravní dostupností do centra Prahy, s výbornou občanskou vybaveností a zároveň s přírodou na dosah? V projektu RANTA Barrandov pro vás budujeme nové byty v oblíbené pražské rezidenční lokalitě. V okolí najdete veškeré potřebné obchody, služby, školy a školky, polikliniku i sportovní vyžití třeba v akvaparku či na lezecké stěně. Navíc pěšky snadno dojdete do přírody Prokopského a Dalejského údolí, která lákají k procházkám nebo projížďkám na kole.

Rezidenční komplex RANTA Barrandov s osmi domy vyrůstá ve dvou fázích a nabídne celkem 259 kvalitních nízkoenergetických jednotek ve finském stylu. Plánovaný předpoklad kolaudace prvních čtyř budov je již letos v listopadu, noví obyvatelé se na nastěhování mohou těšit na jaře 2021. Vznikne zde 141 bytů v dispozicích 1+kk až 5+kk. Volných je už jen posledních 21 jednotek.

Pro zájemce jsme nyní nachystali jedinečnou akci! Vybrané byty 3+kk v právě dokončované první etapě RANTA Barrandov teď získáte s kuchyňskou linkou včetně spotřebičů ZDARMA. Nebudete tedy platit ani korunu navíc a odpadne vám tak starost se zařizováním. Pokud se vám naše finské bydlení na Barrandově líbí, neváhejte nás co nejdříve kontaktovat.