• CZ Articles
  • 10.02.2021

Dopřejte si na Valentýna romantickou procházku s překvapením

Svátek svatého Valentýna, svátek všech zamilovaných se blíží mílovými kroky. Patříte k těm, kteří ho rádi slaví? Těšíte se na skvělý den se svou drahou a milovanou polovičkou? Láká vás romantická odpolední procházka, při níž se obdarujete nějakou sladkostí a dobrým nápojem? To pak určitě můžete navštívit i náš rezidenční areál Suomi Hloubětín, kde jsme pro vás s Café Kristy připravili malé potěšení. Pokud se v kavárně zastavíte ve dnech 10. až 14. února 2021, při nákupu s sebou (když to v „době covidové“ ani jinak nejde) si odnesete také sladké a lahodné překvapení od YIT. A jestli navíc právě uvažujete o novém bydlení, prohlídkou celého areálu spojíte příjemné s užitečným.

Pro milovníky foto filtrů pak jeden připravujeme od 13. 2. Bláznivý, či zamilovaný? Navštivte v sobotu náš Instagram a udělejte si fotku pro radost. Potěšit můžete sebe i své blízké.

20210208_113147.jpg

A zajímá vás, jak oslavy na počest patrona všech zamilovaných vlastně vznikly? V tom historici nemají jasno, o Valentýnovi panuje nespočet legend. Ta nejznámější říká, že kněz Valentýn vzdoroval nařízení císaře Claudia II., který zakazoval sňatky svým vojákům, aby nezůstávali doma u svých rodin a mohli se účastnit vojenských tažení, a zamilované páry tajně oddával. Za to byl zatčen a 14. února pak popraven. Ať už byla minulost jakákoliv, dnes si zamilovaní tento den užívají a naplňují romantikou – společné chvilky, krásná večeře při svíčkách, láskyplné dárky, cukrovinky, psaníčka s milostným vyznáním… Přejeme vám, ať si svátek užijete podle svého a ať nádherných dnů plných lásky máte v roce co nejvíce. :-)