• CZ Articles
  • 10.08.2021

Nahlédněte pod pokličku života v našich projektech!

Zajímá vás, jak se vede novým obyvatelům developerských projektů YIT měsíce i roky po nastěhování? Odpověď najdete v rámci série „Jak se bydlí s YIT“! Všechny díly naleznete na oficiálním YouTube kanále – naši klienti se v nich s vámi podělí o své zkušenosti a sdělí vám dojmy z nového bydlení. Jejich spokojenost je pro nás tou nejdůležitější vizitkou!

reference fb 02.png

V dříve natočených videích se můžete seznámit se známým sportovním párem Gábinou a Petrem Koukalovými, kteří si vyzkoušeli bydlení v projektech Green Motol a Talo Kavalírka. S herečkou Terezou Brodskou jsme připravili čtyřdílnou videoreportáž z výstavby nového bytu, který si společně s manželem Herbertem Slavíkem pořídila v projektu Aalto Cibulka. O své domácnosti v pasivním domě v projektu Hyacint Modřany se rozpovídali manželé Lucie a Roman Moravčíkovi. Své zkušenosti ze Suomi Hloubětín pak popsaly sestry Kratochvílovy, Diana a Gábina. A nyní jsme vydali zbrusu nový díl!

V něm vás bytem v dokončeném projektu Koru Vinohradská provedou manželé Barbora a Dominik Stroukalovi. Ti se pro koupi vlastního moderního bydlení rozhodli s příchodem dcery Rebeky. A my máme radost, že YIT pro ně byla jasnou volbou J Klíčovou roli při výběru sehrála atraktivní lokalita projektu na pomezí centra Prahy, kde najdou jak potřebný klid, tak veškerou občanskou vybavenost pro spokojený život. Stěhování jim určitě zpříjemnil i fakt, že se stali naším 2 000. klientem a vyhráli tak poukaz na nákup nábytku a dalšího vybavení.

reference fb 04.jpg

Chcete se i vy přidat k našim spokojeným klientům? Na nic nečekejte a splňte si sen o novém bydlení! Pomůžeme vám s výběrem toho pravého bytu, ale i s jeho financováním anebo se stěhováním. Naši činnost jsme také rozšířili o komplexní služby nájemního bydlení – určené jak pro zájemce o pronájem bytu, tak pro investory.