• CZ Articles
  • 28.07.2021

Výherci soutěže „Rok bydlení zdarma“ už se nastěhovali do bytu od YIT!

Máme obrovskou radost, že jsme 1. 7. mohli Veronice a Petrovi předat klíče od jejich nového bytu v první etapě projektu Ranta Barrandov. Zvítězili totiž v soutěži Rok bydlení zdarma s YIT a Evropou 2. Ještě jednou moc gratulujeme!

V plně zařízeném nízkoenergetickém bytě 2+kk ve finském stylu je srdečně uvítali generální ředitel Marek Lokaj, obchodní ředitelka Dana Bartoňová a vedoucí oddělení nájemního bydlení Zuzana Chudoba z YIT. Byt budou mít Veronika a Petr k dispozici na celý rok, a to bezplatně! Tím ušetří téměř 200 000 Kč za nájemné, což se mladému páru bude rozhodně hodit. K jejich novému domovu náleží balkon, sklep i garážové stání. Doprovodí je samozřejmě jejich buldoček Dory – domácí mazlíčci jsou ve všech nájemních bytech YIT vítáni.J Věříme, že si všichni tři užijí krásné procházky Chuchelským hájem nebo Prokopským a Dalejským údolím, které se nacházejí nedaleko projektu Ranta Barrandov. Pěšky sem dojdou za necelých 15 minut, na kole cesta trvá pouhé 3 minuty.

Nevyhovuje Vám stávající bydlení? Chcete se přestěhovat do atraktivní lokality Prahy s výbornou dopravní dostupností a blízkostí přírody? Toužíte po změně a krásném novém bytě, ale nechcete si ho nyní kupovat? Neváhejte se na nás obrátit! V rámci naší služby nájemního bydlení si nový domov můžete najít v našich projektech v Hloubětíně, na Cibulce nebo právě na Barrandově. A pokud si chcete pořídit byt na investici, rádi za Vás vše ohledně pronájmu obstaráme.