• CZ Articles
  • 16.03.2022

YIT obhájila svou pozici mezi TOP developery!

Máme obrovskou radost, že se nám za rok 2021 povedlo obhájit pozici jednoho z pěti nejsilnějších developerů na pražském realitním trhu. Jak vyplývá z údajů každoroční analýzy poradenské společnosti Deloitte, zveřejněné časopisem Forbes, obsadili jsme v Praze dokonce třetí pozici hned ve třech měřených ukazatelích – v největším počtu prodaných bytů, nejvyšší tržbě developerských společností a největším počtu prodaných metrů čtverečních.

Loňský rok tedy z našeho pohledu hodnotíme velmi kladně a chceme ještě jednou poděkovat celému našemu týmu za skvělou práci, díky níž se nám podařilo dosáhnout těchto výborných výsledků. Zároveň jsme nesmírně vděční vám, našim klientům, že nám zachováváte přízeň a můžeme se těšit vaší důvěře. Naším cílem tak nadále zůstává usilovně pracovat na dalších kvalitních projektech ve finském stylu, abychom vám mohli splnit sen o krásném novém bydlení!

V letošním roce proto plánujeme zahájit výstavbu a dát do prodeje více než 600 bytů – v brzké době chystáme spuštění dvou nových projektů na Praze 9, 11 a 15. Loni jsme v těsném sousedství našeho dosud největšího projektu Suomi Hloubětín začali stavět projekt Lappi Hloubětín, který zahrne téměř 290 bytů ve třech etapách. Do prodeje jsme pro vás již nabídli 98 bytů v etapě Kemi a 111 v etapě Ranua. V lokalitě Prahy 15 jsme pak na území brownfieldu odstartovali výstavbu projektu Vesi Hostivař s 208 jednotkami apartmánového typu. Během letošního roku bychom měli zkolaudovat projekty Parvi Cibulka, které se stále mohou stát vaším domovem.