• 04.06.2023

Den otevřených dveří v projektu VESI Hostivař se vydařil na jedničku

Srdečně děkujeme všem, kteří přijali pozvání na den otevřených dveří v našem developerském projektu VESI Hostivař. Na akci ve středu 31. 5. 2023 od 15:00 do 18:00 hodin si návštěvníci mohli na vlastní oči prohlédnout příjemné okolí projektu, stejně jako vzorovou jednotku 2+kk o rozloze 53 m².

Událost se nesla v dobrém duchu a příjemné atmosféře, nechybělo ani drobné občerstvení. Dorazilo spoustu zájemců a naši obchodníci zodpověděli celou řadu dotazů. Bylo nám potěšením přivítat vás ve VESI Hostivař a doufáme, že jste si užili tento den a našli svůj vysněný domov v přírodě s výhodami velkoměsta.

Pokud máte zájem o koupi jednotky apartmánového typu v projektu VESI Hostivař a den otevřených dveří jste nestihli, nezoufejte. Po domluvě je možné zařídit individuální setkání a dozvědět se více o samotném projektu.

VESI Hostivař se nachází v oblíbené rezidenční pražské lokalitě, obklopený zelení. Nabízíme zde 208 jednotek apartmánového typu s dispozicemi 1+kk až 4+kk, jejichž velikosti se pohybují od 25 m² do 104 m². Naší snahou je vytvořit moderní bydlení, které se ztotožňuje s přírodou. Ve vzorové jednotce je možné vidět, jak se tento koncept promítá v podobě bohaté zeleně a ručně malované kresby stromu bonsai. Areál roste na okraji Přírodního parku Hostivař-Záběhlice, což zajišťuje klid, soukromí a mnoho možností pro relaxaci i sportovní aktivity.