• CZ Articles
  • 11.01.2023

V projektu VESI Hostivař jsme pro vás připravili vzorovou jednotku

S projektem VESI Hostivař, který roste v klidné rezidenční lokalitě plné zeleně, se nám daří postupovat úspěšně vpřed. Dokončit bychom jej chtěli na podzim letošního roku, stěhovat byste se tak mohli na jaře 2024. Abyste si své nové vysněné bydlení v tomto projektu dokázali lépe představit, nachystali jsme pro vás vzorovou jednotku o dispozici 2+kk.

YIT_Vesi_vzorovy_byt_009.jpg

Ústředním motivem návrhu se stal vztah k přírodě, což odráží například velké množství květin a ručně malovaná kresba bonsai stromu v ložnici. Interiér jednotky o rozloze 53 m2 v severském stylu je světlý a vzdušný. U nábytku a doplňků převažuje tlumený, přírodní tón – světle šedá v kombinaci s bílou, jehož zřetelným protikladem je černý kovový nábytek. Barevný kontrast se promítá také do kuchyňské linky propojené s obývacím prostorem. Bílé a světle šedé skříňky, mezi nimiž prochází výrazné designové osvětlení, se vizuálně krásně odrážejí od černého obkladu stěny.

YIT_Vesi_vzorovy_byt_002.jpg

Jelikož vzorovou jednotku zařizovala naše designérka Lenka Hlaváčková Schubertová koncem loňského roku, v duchu svátků nezapomněla doplnit ani vánoční stromeček. Ten je sice netypický, protože jde o malou jedličku v květináči, ale v rámci udržitelnosti jsme tak ve YIT chtěli podpořit projekt Vánoční jedlička s budoucností. V příštím roce se můžete přidat třeba i vy.

369046 (1).jpg

Projekt VESI Hostivař na okraji Přírodního parku Hostivař – Záběhlice promění sen o bydlení v přírodě, ale na dosah všem výhodám velkoměsta, ve skutečnost. Celkem zde stavíme pět objektů se čtyřmi a pěti nadzemními podlažími, které vám nabízí bydlení v jednotkách apartmánového typu s dispozicemi 1+kk až 4+kk a velikostí od 25 do 104 m2.

Pokud si chcete sami udělat obrázek, rádi vás vzorovou jednotkou po předchozí domluvě s našimi obchodními zástupci provedeme.