• CZ Articles
  • 23.04.2023

Náš projekt PARVI Cibulka triumfoval v soutěži Fasáda roku 2023

V pátek 21. 4. se ve Fóru Karlín vyhlašovaly výsledky jubilejního 20. ročníku prestižní soutěže Fasáda roku a my máme radost, že náš projekt PARVI Cibulka získal první místo v kategorii Rekonstrukce historického objektu. Během citlivé revitalizace bývalé továrny Meopta došlo k zateplení objektu při zachování proporcí i detailů za použití kreativních povrchových úprav na fasádách. Za tuto kvalitně realizovanou stavbu z hlediska fasádního pláště za YIT převzal uměleckou sošku Fasádeu Area Project Manager Jaroslav Šulc.

xxxx04.JPG

Odbornou soutěž Fasáda roku, která je otevřena pro všechny zájemce z řad investorů, architektů, projektantů, developerů a realizačních firem, vyhlašuje společnost Baumit, přední výrobce stavebních materiálů. Jedinými podmínkami účasti jsou využití materiálů Baumit při realizaci fasády a ukončení stavby na území ČR v období od ledna 2021 do ledna 2023. Všechny přihlášené projekty pak ve čtyřech soutěžních kategoriích tradičně posuzuje 7 členů odborné poroty složené z renomovaných architektů a projektantů na základě vybraných kritérií – kvalita provedení, architektonické hledisko, systémové řešení a celkový dojem.

03.png

Na letošním galavečeru, jehož téma se neslo v duchu 30. let minulého století, společnost Baumit současně oslavila 30 let své existence v ČR. Jsme rádi, že jsme se akce mohli zúčastnit, a především si odnést další krásné ocenění za naši práci. Oblibě se projekt PARVI Cibulka těší také mezi našimi klienty. Aktuálně máme prodáno již přes 70 % bytů loftového typu. Stále však lze vybírat z necelé padesátky vzdušných a prosvětlených jednotek v mnoha variantách (s vysokými stropy, vestavěnými patry či galeriemi), do kterých se dá ihned nastěhovat.