• CZ Articles
  • 25.11.2023

Ze soutěže Best of Realty 2023 si projekt PARVI Cibulka odnesl stříbro.

Máme velkou radost, že náš projekt PARVI Cibulka vybojoval na slavnostním vyhlášení českých „realitních Oskarů“ druhé místo! Na galavečeru, který se konal v úterý 14. listopadu ve Fóru Karlín, jsme si tak mohli převzít cenu v kategorii Rezidenční projekty většího rozsahu.

Odborná jedenáctičlenná porota jubilejního 25. ročníku prestižní tuzemské soutěže Best of Realty – Nejlepší z realit ocenila naši snahu zachovat zajímavou industriální stavbu továrny a proměnit ji v bytový projekt, a to i přesto, že se nejednalo o kulturní památku. Dle jejích slov tím vznikl architektonicky zajímavý rezidenční areál, který společně s komplexem AALTO Cibulka vytváří, a to navzdory svojí velikosti, příjemné bydlení s útulným vnitroblokem.

Vážíme si toho, že se citlivá revitalizace bývalé továrny Meopta v pražských Košířích v tak silné konkurenci zařadila mezi nejlepší developerské projekty u nás. Nevšední provedení a unikátní byty loftového typu se současně těší oblibě také mezi našimi klienty. Aktuálně zbývá k dispozici poslední třicítka jednotek, do nichž je možné se ihned nastěhovat. Na některé byty navíc nabízíme zajímavou slevu.