• CZ Articles
  • 19.07.2015
  • Klára Matějovská

Talo Kavalírka - Zahájili jsme výstavbu a prodej bytů nového projektu

Talo Kavalírka je náš nejnovější projekt, který právě vyrůstá nedaleko smíchovského Anděla.

V atraktivní lokalitě na rozhraní Košíř a Smíchova v ulici Pod Kavalírkou doplní stávající činžovní zástavbu, která je pro tuto lokalitu typická. Jde o klidné místo s výbornou dostupností do centra – zkrátka o místo jako stvořené pro moderní kavalíry, kteří si rádi užívají života, ale klid domova je pro ně stejně důležitý.

Moderní bydlení s lofty a mezonety

Celkem čtyři nízkoenergetické sedmipodlažní domy budou fungovat jako samostatné objekty s celkem 98 byty. V nejnižších patrech jsme navrhli designové dvouúrovňové lofty v industriálním stylu s vlastní předzahrádkou. Do těch nejvyšších jsme zase umístili komfortní mezonety s velkými střešními terasami na obou stranách fasády. Jižně orientovaná nabízí výhled do zeleně protějšího parku. Nebudou chybět ani klasické bytové jednotky s dostatkem úložných prostor a praktickými dispozicemi. Řešeny budou od 1+kk až po 5+kk a velikostech od 30 m2 do 185 m2. Téměř ke všem bytům náleží terasa, lodžie, vystupující balkon nebo předzahrádka. V projektu

Architektura se severskými prvky

Řešení exteriéru budov Talo Kavalírka, které stejně jako návrh interiérů pochází z dílny studia Free architects, akcentuje výraz severské architektury. Skandinávský design je znát na členění oken, materiálovém řešení a barevnosti fasády. Ta se vyznačuje střídmou kombinací světlých omítek a betonové šedé na balkonových deskách, korespondující s šedými odstíny v lodžiích a na soklu. Balkony a lodžie směrované do ulice jsou různě velké a našikmené, aby fasáda byla hodně plastická a zajímavá i z pohledu chodce.

Termín dokončení projektu je plánovaný na podzim roku 2017.
Využijte nyní možnost být mezi prvními a vyberte si ze široké nabídky bytů s možností provádět klientské změny. Neváhejte a vyberte si svůj vysněný byt.

Více informací o projektu se dozvíte zdeProjekt Talo Kavalírka

Neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi s výběrem pomůžeme:

telefon: 800 200 666

e-mail: domov@yit.cz