• CZ Articles
  • 01.04.2019

YIT na veletrhu FOR HABITAT: velkým hitem byla virtuální realita

Jako již tradičně jsme se zúčastnili i letošního 26. ročníku veletrhu FOR HABITAT v pražských Letňanech, na kterém se prezentovaly novinky a trendy z oblasti staveb, bydlení, interiérových prvků a zahrad.

Jako již tradičně jsme se zúčastnili i letošního 26. ročníku veletrhu FOR HABITAT v pražských Letňanech, na kterém se prezentovaly novinky a trendy z oblasti staveb, bydlení, interiérových prvků a zahrad. My jsme zde představovali naše aktuální projekty Ranta Barrandov, Aalto Cibulka a novou rezidenční čtvrť Suomi Hloubětín. Náš stánek, kde jsme využili nejmodernější technologie a na němž byly k prohlédnutí také modely těchto bytových areálů, poutal velkou pozornost. Rádi jsme tak přivítali řadu nových zájemců o kvalitní a moderní bydlení ve finském stylu.

Největší popularitu si získaly naše prohlídky bytů pomocí virtuální reality. S použitím speciálních 3D brýlí se tak mohli návštěvníci na vlastní kůži ocitnout přímo ve vybraných bytových jednotkách, procházet jimi, a dokonce měli možnost dle svých představ volit standardy bytu, jako například dekory a barvy podlah, dveří, obkladů a dlažeb či měnit vybavení koupelen. Nezůstalo však jen u interiéru, nabídli jsme možnost i aktivně nahlédnout do exteriéru, tedy parku a zeleně, jež obklopuje naše projekty. A kdo si nestihl virtuální realitu vyzkoušet na veletrhu, nemusí smutnit – je k dispozici v našich kancelářích a zájemci o nové bydlení od YIT si jí tak mohou na vlastní oči přijít vyzkoušet.