• CZ Articles
  • 08.10.2023

Projekt PARVI Cibulka bojuje v soutěži Best of Realty 2023.

Náš developerský projekt PARVI Cibulka slaví další úspěch – byl nominován ve 25. ročníku prestižní tuzemské soutěže Best of Realty – Nejlepší z realit v kategorii Rezidenční projekty.

13.jpg

Unikátní stavba vznikla citlivou revitalizací bývalé továrny Meopta, dominanty panoramatu pražské Cibulky, které jsme vdechli nový život. Její jedinečný genius loci a původní industriální prvky (např. schodiště, zvonky u dveří, světla apod.) jsme sladili s naším typickým skandinávským stylem bydlení. Tím zde vzniklo 150 vzdušných a prosvětlených bytů loftového typu s vysokými stropy, galeriemi či vestavěnými patry, terasami anebo předzahrádkami.

06.jpg

Jsme rádi, že PARVI Cibulka svým netradičním provedením zaujal nejen odbornou veřejnost, ale také naše klienty. V současné době zbývá ke koupi už jen necelá třicítka jednotek, které jsou k okamžitému nastěhování. Navíc na některé z nich nabízíme výraznou slevu.

09.jpg

Nominací projektů v soutěži napětí nekončí. Na svých dalších zasedáních bude odborná porota složená z osobností Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN), profesních sdružení, bank, urbanistů, architektů, tržních analytiků a realitních makléřů z nominovaných projektů v každé kategorii vybírat čtveřici, která postoupí do nejužší nominace. Z ní pak určí vítěze a další dva oceněné (tedy 1. až 3. místo), kteří budou slavnostně vyhlášeni na udílení cen 14. listopadu 2023 ve Fóru Karlín v Praze 8. Držte nám, prosím, palce v klání o tuzemského „realitního Oskara“. Moc za vaši podporu děkujeme.

BOR25_znacka_NOMINATED_02.png