• CZ Articles
  • 13.05.2023

V projektu VESI Hostivař pořádáme den otevřených dveří

Srdečně vás zveme na den otevřených dveří v našem developerském projektu VESI Hostivař, který roste v oblíbené rezidenční pražské lokalitě plné zeleně. Nabídne 208 jednotek apartmánového typu s dispozicemi 1+kk až 4+kk a o velikostech od 25 m² do 104 m².

Akce se uskuteční ve středu 31. 5. 2023 od 15 do 18 hodin a umožní vám si na vlastní oči prohlédnout jak příjemné okolí projektu, tak vzorovou jednotku 2+kk o rozloze 53 m2, jejímž ústředním motivem se stal vztah k přírodě. Právě všudypřítomná zeleň je synonymem moderního bydlení v areálu VESI Hostivař. Ve vzorové jednotce se zrcadlí v podobě velkého množství květin a ručně malované kresby stromu bonsai, v rámci celého komplexu pak pocit souznění s přírodou umocňuje unikátní poloha na okraji Přírodního parku Hostivař-Záběhlice. Ta přinese rovněž kýžený klid a soukromí a zároveň mnoho možností pro relaxaci i sportovní vyžití.

Na dni otevřených dveří nebude chybět uvítací drink a občerstvení. V případě jakýchkoliv dotazů o novém bydlení vám samozřejmě budou po celou dobu plně k dispozici naši obchodníci.

Prosím, počítejte s tím, že projekt je ještě ve výstavbě – na stavbu tak nebudou vpuštěni malé děti ani domácí mazlíčci, abychom minimalizovali všechna rizika a zajistili vaši bezpečnost. Ze stejných důvodů si na akci, prosím, nezapomeňte vzít pevnou obuv.

Těšíme se na vás ve VESI Hostivař a doufáme, že zde objevíte svůj vysněný domov v přírodě, a přitom se všemi výhodami velkoměsta!

Rádi bychom vás upozornili, že vaší účastí na Dnu otevřených dveří udělujete YIT souhlas s pořizováním fotografií, audio a video záznamů z akce i s jejich následným zveřejněním na webu YIT, sociálních sítích YIT, v klientském portálu YIT Plus, v rámci komunikace akce i v on-line a tištěných médiích. Více informací o ochraně osobních údajů naleznete zde.