• CZ Articles
  • 08.04.2020

Aalto Cibulka nabízí byty k pronájmu

Líbí se vám bydlení v našem projektu Aalto Cibulka v bezprostřední blízkosti nádherného přírodního parku a s dobrou dostupností do centra Prahy, ale nechcete na sebe brát břímě hypotéky? Máme pro vás skvělou zprávu, v této novostavbě v atraktivní lokalitě pražských Košíř jsme začali nabízet 13 bytů k nájemnímu bydlení. K nastěhování jsou jednotky ve velikosti od 49 m² do 62 m². Interiér bytů tvoří obývací pokoj se zcela zařízenou kuchyňskou linkou se spotřebiči, jídelním stolem a rozkládací sedačkou, samostatná ložnice s prostornou vestavěnou skříní a postelí, koupelna se sprchovacím koutem, WC a kombinovanou pračkou se sušičkou. Starosti si nemusíte dělat ani s pořizováním záclon a kvalitních předokenních žaluzií. Vše už je nachystáno! Můžete se tak stát prvními obyvateli plně vybavených jednotek s krásnými výhledy z balkónů či teras. V ceně pronájmu je také garážové stání a sklep.

rental_02.jpg

Nájemníkům poskytneme komplexní servis YIT, postaráme se o vše: od smluv, vyúčtování služeb až po běžnou údržbu, jako je kapající kohoutek nebo prasklá žárovka. Celou dobu vám bude k dispozici kontaktní osoba, se kterou můžete operativně řešit jakékoliv otázky a provozní záležitosti. Vy si tak budete užívat pohodové bydlení bez starostí. Díky portálu YIT Plus mají nájemníci stejné výhody jako majitelé bytů – dosáhnout například na slevy výrobků naší partnerské sítě. Skrze naše partnery nabídneme i pomoc s přestěhováním.

Vítaní jsou singles, rodiny, i domácí mazlíčci. V okolí nájemníci najdou mnoho příležitostí pro sportovní vyžití, ať se jedná o tenis, golf či procházky v lesoparku, který začíná doslova pod okny. Rodiče ocení vnitroblok se zelení a dětským hřištěm. Ten je přístupný jen rezidentům a zajišťuje tak naprosté bezpečí.

Pokud vás nabídka zaujala, potřebujete cokoliv upřesnit nebo máte na nájemní bydlení v komplexu Aalto Cibulka jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím mailu najemnibydleni@yit.cz či telefonu +420 702 267 736. Na YIT se můžete spolehnout.

rental_03.jpg